Social

# tari afectate de coronavirus # coronavirus romania #coronavirus #carantina

Ce se va intampla cu romanii care se intorc din tari afectate de coronavirus

Anand in vedere cresterea alarmanta a numarului de cazuri de coronavirus din tarile europene, Ludovic Orban a anuntat ca analizeaza posibilitatea de a modifica unele restrictii in ceea ce priveste cetatenii romani care vin din tarile afectate.

 

Astfel, in functie de locul din care se intorc si de nuamrul de cazuri semnalate acolo, romanii pot prezenta doar un test negativ de coronavirus, in locul carantinei obligatorii de 14 zile.

”Analizam posibilitatea de a utiliza si noi modalitatea de testare, adica sa inlocuim perioada de carantinare de 14 zile, in cazul in care se efectueaza un test negativ. Suntem in discutii si in cursul acestei saptamani vom lua o decizie.” - a spus Ludovic Orban.

Tarile Europene, intens afectate de coronavirus

Numarul cazurilor de infectari cu noul coronavirus creste alarmant in Europa. Franta a ajuns la 13.500 de cazuri noi in 24 de ore. In Anglia au fost inregistrate 4.300 de cazuri in 24 de ore iar in Ungaria s-a depasit pragul de 1.000 de cazuri zilnic. Nici in SPania situatia nu este mai buna, impunandu-se noi restrictii de catre autoritati. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea