Social

#Klaus Iohannis bursita #Klaus Iohannis operatie #klaus iohannis

Ce se intampla cu presedintele tarii dupa ce a fost operat la umar

Astazi, presedintele Klaus Iohannis a fost externat din Spitalul Militar Central, unde, cu o zi in urma, a fost operat la umarul drept, dupa ce a fost diagnosticat cu bursita subacromiala, afectiune intalnita mai ales la persoane care practica sporturi in care bratele sunt ridicate deasupra capului precum inotul, baschetul sau, in cazul lui Klaus Iohannis, tenisul.

Iohannis a anuntat, dupa interventia chirurgicala, ca miercuri isi va relua activitatea la Palatul Cotroceni.

“Astazi (n.r. -ieri) am fost supus unei interventii chirurgicale la umarul drept. Operatia a fost una reusita, ma simt bine si maine imi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici si multumesc intregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila”, a scris Iohannis, inca de marti, pe Facebook.

Seful statului ar urma sa aiba astazi intalnirea saptamanala cu premierul Dacian Ciolos. Unul dintre subiectele care ar trebui sa fie abordate vizeaza propunerea premierului pentru Ministerul Fondurilor Europene, unde a fost nominalizat Cristian Ghinea, in locul Aurei Carmen Raducu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea