Social

#asimptomatici #Nelu Tataru #tratare pacienti #coronavirus #ordonanta de urgenta #tratament

Ce se intampla cu persoanele asimptomatice. Ordonanta care schimba totul!

Se schimba modul de tratare al pacientilor aismptomatici, testati pozitiv cu noul coronavirus. Guvernul va adopta astazi, 22 octombrie, o ordonanta de urgenta prin care este precizat modul in care vor fi tratati pacientii testati pozitiv pentru coronavirus, care sunt asimptomatici sau care au simptome foarte usoare.

 

Anuntul a fost facut de Ministrul Sanatatii Nelu Tataru, care a precizat ca Guvernul va adopta o ordonanta de urgenta pentru ca asimptomaticii si simptomaticii fara comorbiditati sa fie tratati la domiciliu. Sedinta urmeaza sa aiba loc in aceasta seara la ora 18:00.

„Avem in sedinta de Guvern, iar in sedinta de Guvern vom avea o ordonanta de urgenta de modificare a Legii 136 in care asimptomaticii si simptomaticii fara comorbiditati vor fi tratati la domiciliu sub supravegherea medicilor de familie. O data vor fi monitorizati de medicii de familie, a doua oara vor fi evaluati si urmariti de catre organele in drept pentru a ramane la domiciliu si a-si putea face tratamentul, dar si pentru a-i proteja pe ceilalti”, a declarat Nelu Tataru, miercuri, la Cluj, potrivit stirileprotv.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea