Social

#valul x #eruptii solare #adn #extraterestri #tehnologie #sfatsitul lumii #pamant

Ce se intampla cu Pamantul in septembrie! Schimbari majore in ADN-ul uman in urma eruptiilor solare!

Speculatiile despre sfarsitul lumii ce urmeaza sa aiba loc in septembrie circula de ceva vreme. Oamenii de stiinta spun insa ca nu vine sfarsitul lumii, ci este doar inceputul.
 

Pana la sfarsitul lunii septembrie, vor fi nenumarate eruptiile solare. Luna aceasta, Pamantul se afla intr-o regiune a galaxiei care determina cresterea energiilor cosmice, acestea afectand Soarele si modificand ADN-ul uman. Dr. Simon Atkins, doctor in bioelectromagnetica, specialist in prognosticarea riscurilor de dezastre, sustine ca Pamantul si omenirea vor face un salt in evolutie si se va produce o "schimbare de frecventa" in constiinta, provocata de o energie cosmica denumita "Valul X”.

Doctorul Simon Atkins declara: "Ce suntem pe cale de a afla la un nivel mare, nemaiauzit in istorie, la scara larga, este adevaratul raspuns la intrebarile «Cine suntem noi?», «De unde venim?» si «Care este scopul nostru?». Planeta are de gand sa «decoleze» in astfel de moduri incredibile”, potrivit sursazilei.ro.

Atkins anunta ca, in data de 28 septembrie, la ora 11:11, Valul X va bombarda pamantul cu particule de lumina foton-gamma, calatorind cu viteza luminii. Acestea vor produce o schimbare instantanee de ADN.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea