Social

#scumpiri #scumpiri alimente #scumpiri octombrie

Ce scumpiri aduce luna octombrie

De la 1 octombrie, autoritatile pregatesc noi scumpiri. Astfel ca romanii vor plati mai mult pentru alimente, gaze si intretinerea lunara.

Gazele se vor scumpi de la 1 octombrie cu 1% pentru populatie si cu 2% pentru companii. Aceasta scumpire va aduce cu sine si alte majorari, mai ales in ceea ce priveste produsele alimentare.

Nici studentii nu scapa de scumpiri. Acestia vor plati de la 1 octombrie o chirie majorata pentru camerele de camin, cu aproximativ 10 procente. De asemenea, si taxele de studiu au crescut in acest an universitar.

Penalitatile la taxele si impozitele locale vor intra si ele in vigoare tot de la 1 octombrie, astfel ca persoanele care nu si-au achitat obligatiile fiscale vor plati cu 2% mai mult la impozite pentru fiecare zi de intarziere.

Tot de la 1 octombrie, soferii ar putea cumpara roviniete mai scumpe cu pana la 66%, potrivit unui nou proiect de modificare a legislatiei privind tarifele de utilizare a infrastructurii rutiere.

Sursa foto: realitatea.net
 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.