Social

#salariu Carmen Iohannis #carmen iohannis

Ce salariu are Carmen Iohannis

Carmen Iohannis are un salariu modest, ca profesoara de limba engleza la un liceu din Sibiu, chiar daca sotul sau, Klaus Iohannis, este presedintele Romaniei. 

Astfel, potrivit declaratiei de avere, Klaus Iohannis are trei case si doua apartamente: unul de 84,60 mp şi altul de 253 mp le-a cumpărat în 1997, respectiv în 2001. Prima locuință, de 377 mp a fost dobândită în anul 1992 prin donaţie/cumpărare, în timp următoarele două, le-a cumpărat în 2007. Una are 76 mp, iar cealaltă 64 mp. Toate aceste proprietăţi le deţine împreună cu soţia, Carmen Iohannis.Președintele Klaus Iohannis nu deține maşini în garaj şi nici alte bunuri de valoare, în schimb, are un cont la BCR, deschis în 1999, în care se află 25.000 lei, iar venitul său anual ca preşedinte al României este de 165.100 lei. La toate acestea, se mai adaugă și faptul că, alături de soția sa, el a încasat şi 35.829 lei din închirierea unui imobil.

Sotia sa, Carmen Iohannis, este profesoara de limba engleza, la un liceu din Sibiu, iar venitul ei anual ca și cadru didactic ajunge la 33.276 lei, ceea ce înseamnă 2.773 lei lună. 

”Nu este bogată, ci are un câștig asemenea tuturor celor care predau, nicidecum nu are un statut diferit”, au dezvăluit persoane apropiate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea