Social

#cadouri sarbatori #cadouri craciun #cadou #cadouri neinspirate

Ce sa NU faci cadou de Sarbatori. Topul celor mai neinspirate daruri

Te gandesti deja cu groaza ca se apropie Sarbatorile si stii ca niciodata nu ai inspiratie la facut cadouri? Ar fi bine macar sa stii ce trebuie sa eviti. MasterCard a intocmit un top al celor mai proaste alegeri atunci cand vine vorba despre cadouri de Craciun.

Pentru romani, topul celor mai neinspirate cadouri de Sarbatori este condus de produsele alimentare, 61%, urmate de articolele de papetarie, 47%, sau de pestii de acvariu, 43%, dar si de bani. Pe europeni ii deranjeaza si electrocasnicele si cosmeticele de baie, scrie Mediafax, care citeaza studiul MasterCard.

Cu toate acestea, romanii sunt modesti. 98% dintre respondenti au declarat ca pretul cadoului primit de la cineva drag este irelevant. 83% dintre oameni cred ca un cadou util, pe care cel caruia i-l oferi si-l doreste cu adevarat, este mult mai important.

Una din patru persoane care au raspuns chestionarului a marturisit ca a regretat un cadou pe care l-a oferit pentru ca nu a fost suficient de inspirat. In acelasi timp, 42% dintre romani spun ca au primit cel putin un cadou neinspirat si au fost dezamagiti. Ei cred ca s-a intamplat acest lucru intrucat persoana iubita nu are nicio idee ce sa le cumpere - 43%.

Cercetarea a fost realizata in 17 tari din Europa, inclusiv in Romania.

Sursa foto: torange.us

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea