Social

#revelion #sorin oprescu # primarul capitalei

Ce pregateste Oprescu pentru Revelion

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a dezvaluit pentru Ziare.com, ca le-a pregatit un program special bucurestenilor, in noaptea de Revelion .

Dupa cele doua spectacole care vor avea loc in Piata Constitutiei, Oprescu ii invita pe bucuresteni in Centrul Istoric al Capitalei.

"Am o mare mandrie ca am reusit, dupa 20 de ani, sa termin strazile, luminile, utilitatile si o parte mica din fatade . Sunt mandru de mine ca nu i-am mai lasat pe golani sa-mi ceara bani si sa nu faca nimic. Ma refer la vechii constructori ", a declarat edilul.

Acesta a precizat ca poarta discutii cu patronii locantelor din Centrul Vechi , astfel incat "in noaptea dintre ani sa fie frumos acolo".

"La rugamintile mele, au acceptat sa-si prelungeasca programul si sa conceapa programe speciale pentru a-i distra pe oameni", a continuat primarul.

Sorin Oprescu a laudat patronii de cafenele, cluburi si restaurante din Centrul Vechi, punctand ca unii dintre ei au inteles sa-l ajute in refacerea Centrului Istoric.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea