Social

#grila de programe #posturi tb #televiziuni private

Ce posturi TV vor fi obligatorii in grila de programe a societatilor de cablu

Toti operatorii de televiziune prin cablu din Romania vor fi obligati din acest an sa retransmita o lista cu anumite posturi TV. In urma sedintei de ieri, membrii CNA au aprobat cu unanimitate de voturi "lista must-carry". Pe noua lista au fost incluse posturile Romania TV, Nasul TV si Transilvania Live. In schimb, au fost excluse canalele Mynelele TV, Trinitas TV si DDTV.

In grila operatorilor de cablu se vor regasi posturile televiziunii publice (TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR News si cele ale studiourilor teritoriale din Timisoara, Targu-Mures, Iasi, Craiova si Cluj). De asemenea, este inclus si canalul TV5, obligatoriu in urma acordului international semnat intre Romania si Franta.

In ceea ce priveste televiziunile private, acestea a fost selectate de CNA in functie de indicele anual de audienta. Lista cuprinde urmatoarele posturi: Pro TV, Antena 1, Kanal D, Antena 3, Prima TV, Realitatea TV, National TV, B1 TV, Romania TV, OTV, Antena 2, Favorit TV, Taraf TV, Kiss TV, Euforia Lifestyle TV, Gsp TV, National 24 Plus, U Televiziune Interactiva, Music Channel, TV Neptun, Nasul TV, Transilvania Live, Look TV, H!T Music Channel, TV H2O si Inedit TV.

Sursa foto: gooddev.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea