Social

#plaja 1 mai #vreme 1 mai #1 mai #vacanta 1 mai

Ce planuri sa-ti faci de 1 Mai. Iata cum va fi vremea!

Meteorologii au intocmit o estimare a parcursului vremii pentru urmatoarele doua saptamani, inclusiv pentru minivacanta de 1 Mai. Din pacate, in mare parte a tarii va fi destul de rece si va ploua, insa pe litoral se asteapta vreme frumoasa, dar nu prea calda.

Vremea frumoasa de care am avut parte de Paste ne-a dus pe toti cu gandul la minivacanta de 1 Mai. Specialistii in meteorologie spun insa ca nu avem multe motive sa fim optimisti, si asta intrucat vremea ramane schimbatoare pana la sfarsitul lui aprilie si inceputul lui mai.

Astfel, de 1 Mai, temperaturile maxime se vor situa intre 15 si 22 de grade, adica mai scazute cu cel putin 5 grade Celsius fata de temperatura inregistrata in urma cu cateva zile. Putin mai cald va fi insa pe 2 mai.

Intre 26 aprilie si 3 mai va ploua destul de mult in centrul si nordul tarii, astfel ca vestile nu sunt tocmai placute pentru cei care au ales sa petreaca Ziua Muncii in statiunile de pe Valea Prahovei, unde ploile se vor semnala zilnic pana pe 3 mai.

Mai fericiti vor fi cei care au ales destinatia-vedeta a sarbatorii, litoralul. Chiar daca nu va fi extrem de cald – temperaturile osciland in jurul valorii de 19 grade Celsius – cel putin va fi cer senin si nu sunt sanse sa ploua la malul marii.

Sursa foto: metropotam.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea