Social

#analisti #gratiere gigi becali #traian băsescu #spor de imagine

Ce parere au analistii despre gratierea lui Gigi Becali de catre Traian Basescu

Cel mai fierbinte subiect al presei in aceste zile este condamnarea lui Gigi Becali, om de afaceri si finantator al clubului sportiv Steaua, la trei ani de inchisoare cu executare. Principala curiozitate a tuturor ramane insa decizia pe care o va lua presedintele Romaniei, Train Basescu, in privinta gratierii acestuia, tinand cont ca Gigi Becali i-a cerut avocatului sau sa faca toate demersurile in acest sens catre Presedintie.

Analistii considera insa ca presedintele Traian Basescu nu va rata aceasta ocazie de gratiere a "Razboinicului luminii", mai ales ca popularitatea sa este in cadere libera. Specialistii spun totusi ca aceasta gratiere va fi un proces de lunga durata.

"Punctul meu de vedere este foarte clar si este bazat atat pe observatie, cat si pe un fel de credinta personala: Traian Basescu nu va scapa oportunitatea aceasta sa-l gratieze pe Gigi Becali. Si spun asta pentru ca, pana la urma, gradul de simpatie pe care-l acumuleaza Gigi Becali sigur ca poate sa-i fie de folos lui Traian Basescu", a declarat sociologul conf. dr. Hanibal Dumitrascu, pentru ziarul "Ring".

Analistul politic Bogdan Chireac este de parere ca Traian Basescu nu va face acest demers din cauza implicatiilor externe, chiar daca "gratierea i-ar aduce un spor de imagine".

Sursa foto: antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea