Social

Ce mancam cand e frig

Grasimile ajuta organismul sa se adapteze temperaturilor scazute. Mancati unt, lapte, smantana, carne, oua, dar si grasimi vegetale din uleiuri. Organismul trebuie sa se adapteze la temperaturile scazute din timpul iernii, pentru asta are nevoie de mai multe calorii, iar combustibilul pe care il primeste este important. Grasimile fac de doua ori cat glucidele si proteinele, dar asta nu inseamna ca puteti sa va indopati la nesfarsit cu sunca si jumari pentru a rezista frigului. Incercati sa va imbunatatiti dieta si cu grasimi vegetale precum uleiul de masline, de floarea-soarelui sau germeni de porumb . Nu uitati nici de legume: fasolea, mazarea, lintea sunt alegeri excelente. (continuarea in Evenimentul Zilei )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea