Social

#cadouri mos craciun #primari bucuresti

Ce le-a adus Mosul edililor bucuresteni

Indiferent de varsta, functie sau avere, orice om l-a asteaptat pe Mos Craciun, iar edilii bucuresteni nu au facut exceptie. Si, indiferent de cum s-au comportat in campanie si cum au ocupat fotoliile de primari, Mosul nu i-a ocolit anul acesta.

Astfel, edilul sectorului 2, Neculai Ontanu, a primit un fular si o pereche de bocanci din desaga Mosului: "Mi-a adus un fular si o pereche de bocanci foarte frumosi. Sunt exact ce imi trebuia pentru iarna, tocmai buni sa ies cu ei la deszapezire", a declarat, pentru Libertatea, Ontanu.

Nici edilii sectoarelor 1 si 6, Andrei Chiliman si Cristian Poteras nu au fost ocoliti. Dar nici unul nu a vrut sa spuna exact ce a primit, in afara de faptul ca au o valoare sentimentala puternica. Primarul sectorului 4, Cristian Piedone, a primit mai multe daruri printre care un tablou "patinat", o sticluta de parfum "de marca" si o trusa veche de scule auto. Primarul general , insa, Sorin Oprescu, si-a cumparat singur cadoul, deoarece majoritatea apropiatilor sai erau plecati.

Asa ca, chiar daca a organizat marsul Mosilor Craciun care au intrat in Cartea Recordurilor, Oprescu si-a cumparat singur un portofel. "Anul acesta, majoritatea apropiatilor mei au fost plecati, asa ca am facut singur pe Mosul si mi-am luat un portofel", a declarat Oprescu pentru publicatia citata. Secretosi din fire, edilii Liviu Negoita si Marian Vanghelie nu au vrut sa dezvaluie ce au primit de Craciun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea