Social

#cuplu #infidelitate #relatii moderne #mesaje indecente

Ce inseamna infidelitatea in relatiile moderne

Fotografiile indecente si mesajele cu continut sexual explicit trimise altor persoane decat partenerului de cuplu sunt considerate ca fiind infidelitate de peste 50% din femeile si barbatii participanti la un studiu ce s-a desfasurat recent in SUA.

Potrivit cercetariii, femeile si barbatii concep diferit infidelitatea, iar atitudinea femeilor fata de spiritul libertin al barbatilor a devenit una din ce in ce mai ingaduitoare.

Astfel, conform sondajului, 82% din femei si 56% din barbati au afirmat ca mesajele cu conotatie sexuala sau flirtul reprezinta o forma de infidelitate.

De asemenea, 90% din femei sunt de parere ca un sarut cu o alta persoana decat partenerul de cuplu inseamna un act de infidelitate. Acest procent este totusi in scadere tinand cont ca anul trecut 100% din femei considerau ca a saruta pe altcineva decat partenerul de viata inseamna nestatornicie.

In ceea ce priveste opinia barbatilor, doar 75% din respondenti au declarat ca un sarut inseamna infidelitate, procent in scadere fata de 2013, cand 86% din barbati credeau ca a saruta o alta persoana decat partenera de viata reprezinta o infidelitate.

Studiul a aratat ca practicarea sexului cu o alta persoana decat partenerul de cuplu in mod repetat reprezinta un act de infidelitate pentru 92% din femei, in timp ce la barbati procentul este mai mic, de 86%.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea