Social

#flori sarbatoare # calendar ortodox #constantin si elena #sarbatoare # bujori

Ce flori trebuie sa ai azi in casa neaparat, ca sa ai noroc tot anul

Astazi este sarbatoarea Sfintilor Imparati Constantin si Elena. Putina lume stie ca de acest praznic se leaga o serie de traditii importante. Una dintre ele spune ca trebuie sa ai in casa... bujori.

Pe 21 mai, adica de Sf Constantin si Elena, pentru ca voia buna si bunastarea sa domneasca in familie, se zice ca trebuie sa avem in casa cel putin trei fire de bujori imbobociti. De asemenea, aceste flori, cu paine si dulciuri preparate in casa trebuie sa fie duse si la biserica pentru a fi sfintite si impartite celor nevoiasi.

 

Tot de Constantin si Elena este bine sa fii linistit, sa nu te certi cu nimeni, dar mai ales sa nu ajungi la divort. In caz contrar, toata viata vei avea o pierdere pe plan financiar sau sentimental. In popor se mai spune ca azi nu trebuie sa dai paine pasarilor fiindca in felul acesta risipesti sporul casei, scrie realitatea.net.

Foto: andreeabanita.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea