Social

#cismigiu #Targ de Florii #parada auto #activitati weekend #ateliere copii

Ce faci in weekend? Hai la ateliere gratis pentru copii si la parada auto

Weekendul acesta ti l-ai rezervat, cel mai probabil, curateniei pentru Paste, dar dupa un tur de forta prin casa merita sa iesi sa vezi o parada a masinilor de epoca ori sa faci cumparaturi de la Targul de Florii. Ia-ti si copilul, pentru ca are ocazia sa participe la ateliere interesante.

Targ de Florii

De maine si pana a doua zi de Paste este deschis in Cismigiu Targul de Florii. Aici vei putea gasi bucate gata preparate de gospodine pricepute din toata tara, dar si piese de artizanat numai bune de facut cadou. Pentru cei mici se vor organiza plimbari cu ponei, vor avea loc piese de teatru, dar si o expozitie de iepurasi. In weekend, la Foisorul din parc, intre orele 11.00 si 14.00 si intre 16.00 si 19.00, vor avea loc ateliere de creatie distractive pentru cei mici. Cenusareasa ii va invata sa creeze cele mai colorate bijuterii, iar Ileana Cosanzeana va modela lutul in diverse forme decorate cu paiete, margele si pufi colorati, scrie click.ro.

Expozitie si parada auto

Si tot in weekend, in Piata Constitutiei are loc o expozitie auto, dar si o parada a motocicletelor si a masinilor de epoca. Vei putea admira demonstratii de drift si acrobatii pe doua roti.

Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea