Social

#dorinta sexuala # cum il cuceresti #studiu barbati # culoarea rosie barbati

Ce efect incredibil are culoarea rosie asupra barbatilor

Stii ce este in mintea barbatilor atunci cand o femeie imbracata in rosu le trece prin fata ochilor? Ai fi suprinsa, dar efectul este unul devastator. In sensul bun!

O echipa de cercetatori americani de la Universitatea Rochester a efectuat un studiu care a avut rezultate surprinzatoare, dar foarte practice pentru femei. Astfel, acestia au aratat ca barbatii observa mai usor o femeie imbracata in rosu, decat una imbracata in alb de exemplu. Mai mult , ei considera o femeie in rosu mai atragatoare, dar, in acelasi timp, barbatii cred ca si femeile in cauza sunt mai deschise la o aventura sexuala. 

Adam Pazda, psiholog la Universitatea Rochester si unul dintre cei care au condus studiul, crede ca totul porneste de la primate. Cand femelele cimpanzeu sunt in perioada lor fertila, nivelul lor de estrogen este extrem de ridicat, iar sangele pompeaza atat de tare incat fata lor devine rosie. Acesta este semnalul pe care masculul il asteapta. Atunci el stie ca poate sa actioneze.

Concluzia este una simpla: daca vreti sa atrageti atentia unui barbat, investiti intr-o rochie sau macar o fusta sexy. Dar atentie, daca nu vreti sa-i transmiteti ca sunteti foarte disponibila, nu trebuie sa exagerati cu expunerea culorii sau sa va asumati riscul de a-i transmite altfel cat de dispusa sunteti sa mergeti pana la capat!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea