Social

#angajatori #facebook #profil online angajati #experienta angajati

Ce cauta angajatorii pe profilurile online

Site-urile de socializare au devenit un instrument foarte popular de recrutare si gasire rapida a unui loc de munca. Acestea reprezinta o conexiune rapida intre companii si solicitantii posturilor de munca. De asemenea, foarte multi angajatori au declarat ca folosesc din ce in ce mai mult site-urile de socializare pentru recrutarea noului personal. Vrei sa iti gasesti si tu cat mai repede un job? Iata ce cauta angajatorii pe profilurile online.

Care este cea mai cautata retea de socializare

LinkedIn este cea mai mare si cea mai populara platforma de recrutare in prezent. Potrivit ultimelor date, 94% din angajatori cauta candidati pentru joburile vacante pe aceasta platforma. De neglijat nu sunt nici retelele sociale Facebook, pe care o folosesc 65% din angajatori, si Twitter, utilizata de 55% din recrutori.

Ce cauta angajatorii pe retelele de socializare

Pe platforma de recrutare LinkedIn, angajatorii urmaresc abilitatile pe care le are un angajat, experienta profesionala si durata perioadei de angajare a candidatilor.

In schimb, pe celelalte site-uri de socializare, angajatorii cauta orientarile culturale, postarile legate de industrie si experienta utilizatorilor.

Sursa foto: mashable.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea