Accesorii

# bijuterii primavara #accent bijuterii #bijuterii #primavara

Ce bijuterii se poarta primavara aceasta

Primavara este anotimpul renasterii si al prospetimii si este greu sa rezisti tentatiei de a te asorta perfect cu vremea si natura care revine la viata. Tinutele potrivite pentru primavara sunt in culori aproape melodioase, iar culoarea sezonului este verdele, simbol al naturii, reinnoirii si vitalitatii, al sanatatii si armoniei, al fertilitatii, sperantei si sigurantei.

 

Cei de la Pantone, care dau tonul in materie de stil in fiecare an stabilind culorile la moda, au inclus in Top 10 nuanta Green Ash, un verde mentolat, racoritor si calmant, iar aceasta cu siguranta nu trebuie sa lipseasca din tinutele tale in aceasta primavara. Daca ocupatia sau gusturile nu iti permit sa porti culori atat de indraznete, nu uita ca rafinamentul oricarei tinute sta in accesoriile pe care le alegi.

Accesorii de bun gust in culorile anului

Daca iti place verdele si vrei sa respecti tendintele in acest sezon, ai o multime de optiuni.

Un inel din argint cu crisopraz, lucrat manual, cu un design nonconformist, va da o nota proaspata si colorata chiar si unui outfit office.

Peridotul, piatra a luminii si frumusetii, cu o energie prietenoasa si vindecatoare, va completa perfect atat o tinuta de birou, cat si una primavaratica, de plimbare. Numit "piatra indragostitilor" in epoca barocului sau "smaraldul serilor" de catre romani, peridotul se crede ca apara de deochi, depresie, vraji si ghinion si ca aduce prosperitate si armonie in relatii, alungand energiile negative si agresivitatea.

Simbol al pacii si intelepciunii, peridotul se potriveste nativilor din Pesti, Gemeni, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion si Sagetator. Aceasta piatra in nuante de verde ce pot ajunge de la masliniu sau fistic, pana la verde aprins are un rafinament aparte, fie ca alegi un inel simplu, o pereche de cercei tip strass sau tip candelabru, fie ca optezi pentru un set de bijuterii cu peridot.

Smaraldul este o bijuterie in sine, indiferent cu ce metal ar fi asociat, si este considerat o piatra a renasterii, mai ales cel in nuante de verde deschis. Bijuteriile cu smarald nu se vor demoda niciodata si sunt cadoul perfect la aniversari, onomastici sau chiar pentru Martisor sau Ziua Femeii, iar marea lor calitate este ca pot completa perfect atat o tinuta business, cat si una smart-casual.

Accent Bijuterii, accesoriile perfecte pentru o primavara plina de culoare

Accent Bijuterii a pregatit o colectie bogata de accesorii care ar trebui sa se afle in colectia personala a oricarei femei

Caracterizate prin originalitate si rafinament, bijuteriile Accent sunt alegerea perfecta cand sunteti in cautarea unor accesorii de o calitate si de o frumusete rara.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Sursa foto: accentbijuterii.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare