Social

#reduceri pegas #magazine pegas #reduceri biciclete #voucher bicicleta #bicicleta pegas

Ce biciclete Pegas iti poti cumpara cu voucherele de la Primarie

5.000 de romani vor primi de la Primaria Capitalei cate un cupon in valoare de 500 de lei pentru achizitionarea unei biciclete. Pegas a marit insa miza si a decis dublarea voucherelor si chiar a lansat propriile vouchere pentru cei care nu reusesc sa prinda unul prin programul primariei. Dincolo de asta, a aplicat si o serie de reduceri la biciclete, astfel ca ai sansa acum sa faci o achizitie extrem de profitabila.

Primaria a facut publica lista de magazine de unde bucurestenii isi pot achizitiona biciclete la reducere folosind voucherele pe care urmeaza sa le primeasca. Doua magazine Pegas din Bucuresti se numara printre ele.

Clientii Pegas se pot considera fericiti. Cel mai vechi producator de biciclete de la noi din tara ofera mai multe variante de reducere la achizitionarea unei biciclete. In primul rand, adauga 500 de lei la voucherul oferit de Primaria Capitalei, in cazul bicicletelor al caror pret depaseste 1.498 de lei. Pentru bicicletele de peste 699 de lei, Pegas adauga un discount de 200 lei pe langa voucherul oferit de primarie, ceea ce inseamna ca iti poti achizitiona bicicleta aproape gratuit. In cazul in care nu ai prins un voucher, Pegas iti ofera un cod de reducere de 500 de lei pentru toate bicicletele care depasesc 1.498 de lei sau un cod de reducere de 200 de lei pentru orice bicicleta Pegas de peste 699 de lei.

Variante de biciclete Pegas la reducere

Bicicletele Strada sunt cele cu care Pegas s-a relansat in urma cu 5 ani si unele dintre cele mai cautate. Au un design care reaminteste de vechile biciclete Pegas, dar in acelasi timp sunt ergonomice si foarte comode. Cu un cadru din aluminiu si o furca din otel, bicicleta Strada este usoara, dar foarte rezistenta. Pretul intreg este de 1.759 de lei, insa poti beneficia de reducerile lansate de Pegas.

Bicicletele Cutezator se inscriu in seria Fatbike urban, ceea ce inseamna ca sunt foarte rezistente la orice fel de conditii si suporta foarte bine inclusiv persoane ceva mai plinute. O astfel de bicicleta Pegas o poti folosi atat pentru off road, cat si pentru plimbari. Realizata din aluminiu extrudat, vei simti ca plutesti indiferent de suprafata pe care rulezi.

 

Un Pegas foarte popular, dar cu care nu vei trece prin oras neobservat este cel clasic. Vine in mai multe variante de culori, de la alb perlat, la portocaliu neon, gri spatial sau negru stelar, si are preturi cuprinse intre 999 de lei si 1.699 de lei. Sunt biciclete de oras, care iti vor face mai usoara si mai rapida deplasarea dintr-un loc intr-altul.

 

Pegas are insa si biciclete pentru copii, dar si pentru seniori. Cu voucherul de la Primarie, la care se adauga reducerea facuta de Pegas, cel mic se poate bucura acum de miscare cu ajutorul bicicletelor Mezin, aflate in prezent in oferta Pegas la reducere cu 20%, ceea ce inseamna ca pornesc de la 615 lei. Bicicleta vine echipata din fabrica cu roti secundare, pentru a ajuta copilul sa se obisnuiasca cu mentinerea echilibrului in timpul pedalarii.

 

Dar si bunicii pot pedala de acum in voie cu Pegas Cargo sau cu Senior, ambele concepute cu 3 roti si cu un cos mare pentru transportul cumparaturilor, spre exemplu. Sunt practic un triciclu care ii ajuta pe cei mai in varsta sa se deplaseze dintr-un loc intr-altul cu un minim de efort.

Achizitiile de biciclete se pot face atat online, pe www.bicicletapegas.ro, sectiunea Campanie Biciclisti Pegas in Bucuresti sau la unul dintre cele doua magazine Pegas: Promenada, Calea Floreasca 246B, sau Pegas Lascar, Vasile Lascar 144.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea