Social

#spalare de bani Elena Udrea #Elena Udrea DNA #dna #dorin cocos #elena udrea

Ce a declarat Elena Udrea dupa 4 ore la DNA despre fostul sau sot

Presedintele PMP, deputatul Elena Udrea, a fost adusa de anchetatori, joi, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) in jurul orei 11.30. La iesirea de la DNA, unde a stat mai mult de patru ore, Elena Udrea a declarat ca nu putea sa mentioneze, in declaratia de avere, ceva ce apartinea fostului sot, respectiv lui Dorin Cocos, daca acesta nu ii spunea.

 

"Sa fie intrebat domnul Cocos", a adaugat ea, dupa ce a fost intrebata in legatura cu acuzatiile de spalare de bani si fals in declaratii de avere, care ar fi motivele chemarii sale la DNA.

Udrea le-a mai spus jurnalistilor, la iesirea din sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), ca nu le-a dat nicio declaratie anchetatorilor, ea dorind ca inainte de asta sa consulte dosarul.

Presedintele PMP nu a dorit sa dea alte informatii privind dosarul, pe motiv ca acesta este in lucru.

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Codruta Kovesi, a declarat, joi, ca Elena Udrea a fost citata pentru a fi audiata intr-un dosar care este inregistrat de mai mult timp la DNA.

"Este adevarat ca a fost citata (Elena Udrea - n.r.), pentru a fi audiata intr-un dosar care este inregistrat de mai mult timp in Directia Nationala Anticoruptie. Nu este un dosar nou", a spus Kovesi.

Presedintele PMP, Elena Udrea, a fost pusa sub acuzare pentru spalare de bani si fals in declaratii de avere, intrucat nu a mentionat imprumuturi acordate de fostul sau sot, Dorin Cocos, unei firme pe care acesta o detine, imprumuturi despre care Udrea ar fi stiut, intrucat incasa dividende.

Dorin Cocos este arestat preventiv in dosarul Microsoft, alaturi de primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea