Social

#ccr #traian băsescu #suspendarea presedintelui traian basescu

CCR a dat un aviz consultativ si ambiguu pentru cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu

Curtea Constitutionala a dat, astazi, un aviz consultativ destul de neclar cu privire la solicitarea Parlamentului de a-l suspenda din functie pe presedintele Traian Basescu. CCR a raspuns la toate cele sapte capete de acuzare, dar nu a formulat un aviz hotarator in acest sens.

Avizul Curtii Constitutionale a venit tarziu, in jurul orei 16:00, dupa termenul limita impus, ora 12:00, si este doar unul consultativ si destul de ambiguu.

Chiar daca CCR a raspuns la capetele de acuzare care i se aduc presedintelui Traian Basescu, avizul nu trage o concluzie clara si nu stabileste exact ce ar trebui sa se faca mai departe.

Decizia finala va fi luata in Parlament, urmand ca de la ora 17:00 sa inceapa sedinta de suspendare, la care si-a anuntat prezenta insusi presedintele Traian Basescu.

CCR si-a mai exprimat ingrijorarea si cu privire la amenintarile primite de judecatoarea Aspazia Cojocaru in cursul acestei dimineti, insa nu a specificat din partea carei tabere au venit acestea.


Foto: Ziuaveche.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea