Social

#cazino constanta #faleza #cazino #constanta #pericol

Cazinoul din Constanta risca sa fie inghitit de mare

Cazinoul din Constanta, simbolul orasului, si faleza din dreptul acestuia risca sa fie inghitite de mare. Potrivit specialistilor, digul risca sa cedeze in orice moment.

Specialistii sustin ca digul din spatele cazinoului a fost construit, in graba, in urma cu 15 ani, dupa ce valurile produse de o furtuna au spart toate geamurile. De atunci insa, nu s-au mai efectuat lucrari de imbunatatire sau consolidare.

Specialistii Administratiei Bazinale de Apa "Dobrogea-Litoral" (ABADL) incearca sa obtina bani europeni pentru refacerea digului si a zidurilor de sustinere, potrivit digi24.ro. Daca reusesc sa obtina fondurile necesare, lucrarile de consolidare vor putea incepe in 2018.

In prezent, reprezentantii ABADL realizeaza studiile de fezabilitate necesare. Neoficial, valoarea estimata pentru proiect este de 500 de milioane de euro, suma in care este inclusa si partea de salvare a cazinoului si falezei, adauga digi24.ro.

Sursa foto: pensiuni-inforomania.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea