Social

#caz socant constanta # mama sinucigasa #omor #constanta

Caz socant la Constanta! Si-a injunghiat copilul si a dat foc locuintei

Tragedia din Constanta, care parea la prima vedere un accident neplacut, in care o femeie si una dintre fiicele acesteia si-au pierdut viata, a luat o intorsatura socanta.

 

Dupa ancheta, s-a descoperit ca incendiul nu a pornit accidental si ca ar fi fost pus intentionat de femeie, care si-a injunghiat fiica cea mica in inima.

Surse oficiale au confirmat pentru Neptun TV ca fetita de un an si jumatate, care a fost gasita moarta, langa mama ei, in sufrageria apartamentului, fusese injunghiata in inima, inainte de incendiu.

Femeia locuia impreuna cu cele doua fiice, una in varsta de patru ani si una de un an si jumatate. Fata cea mare este singura care a supravietuit, aceasta fiind salvata de un vecin curajos.

Persoanele cunoscute sunt socate de gestul femeii. Acestea au declarat ca femeia nu se mai intelegea cu sotul ei, si ca in ultima saptamana s-au certat des, la telefon, sotul acesteia aflandu-se in Italia, la munca.

Mai mult, aceasta le-a spus cunocutilor ca sotul acesteia suspecta ca fiica cea mica, Suzana, nu ar fi fiica sa.

Procurorii au deschis un dosar in acest caz pentru omor, tentativa de omor si distrugere.

Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea