Social

#medic fals #medic estetician fals #capitala #bucuresti

Caz halucinant in Capitala! Medic estetician fals practica operatii fara drept de libera practica

Inca un caz halucinant in Romania! Un medic estetician fals a fost descoperit in Bucuresti. Acesta proactica operatii minim invazive fara sa aiba drept de practica sau scoala in domeniu.

 

Este vorba despre o femeie si-a deschis cabinet medical si facea operatii estetice, potrivit Realitatea Plus.Vestea vine dupa ce anul trecut sistemul medical a fost zguduit de cazul lui Mateo Politi.

Descoperirea a fost facuta in urma a trei descinderi domiciliare pe care Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul Investigatii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, le-a facut in Bucuresti si judetul Constanta.

Potrivit comunicatului, femeia care pretinde ca este medic efectueaza interventii chirurgicale minim invazive in domeniul estetic, scrie realitatea.net.

Femeia care s-a autointitulat medic nu are drept de libera practica in Romania. Cu toate acestea ar fi fost sprijinita de alte persoane sa inchirieze spatii de tip cabinet medical, in care efectua proceduri de microchirurgie estetica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea