Social

# cadou practic # cadouri stilate #cadouri

Cauti un cadou practic si stilat pentru cei dragi? Alege portofelul Secrid pentru carduri securizat!

Indiferent ca vrei sa surprinzi intr-un mod placut o femeie ori un barbat, portofelul este o idee de cadou potrivita. Este elegant, practic si nu se demodeaza niciodata. Dimpotriva, se reinventeaza, asa cum este cazul portofelului Secrid care este conceput special pentru a usura viata detinatorilor de carduri.

Nu este usor sa gasesti pentru cei dragi un cadou care sa le fie util, sa fie de calitate, sa le completeze stilul si care sa le usureze viata de zi cu zi. Arata-le cat de mult ii pretuiesti prin oferirea unui portofel elegant din piele, care pastreaza cardurile in siguranta. De ce este necesar in zilele noastre sa investesti intr-un astfel de obiect? Pentru ca furtul de date bancare a devenit o activitate des intalnita in lumea moderna in care evolutia tehnologiei se resimte din ce in ce mai mult. Cardurile cu chip sau contactless au nevoie de o protectie suplimentara impotriva scanarilor neautorizate.

Iata ce modele de portofele Secrid le poti oferi persoanelor dragi din viata ta drept cadou de sarbatori ori la zile de nastere!

Modele de portofele Secrid potrivite pentru barbati

Te documentezi in privinta cadoului ideal pentru iubit, frate, tata, amic ori sef? Nu vei da niciodata gres cu un portofel elegant de calitate. Gratie caracteristicilor lui, portofelul Secrid raspunde tuturor acestor cerinte. Poti opta pentrun un model de portofel Slim Vintage Black care este o reinterpretare moderna a portofelelor clasice. Datorita dimensiunilor reduse, el se potriveste perfect in orice buzunar. Produsul este confectionat din piele naturala, are o capacitate de pana la 6 carduri si este dotat cu spatii create special pentru bancnote si carti de vizita. Pielea din care este confectionat portofelul provine de la bovine europene, crescute natural, si este colorata cu vopsea pe baza de anilina. Materialul este prelucrat cu mare atentie pentru a crea o diversitate mare de stiluri si texturi.

Daca vrei sa eviti clasicul negru in favoarea unui model intr-o nuanta neutra, poti opta pentru portofelul Secrid Slim Original Cognac. Mecanismul patentat permite utilizatorului sa gliseze cardurile cu o miscare simpla si rapida. Carcasa din aluminiu si otel inoxidabil protejeaza impotriva socurilor, cardurile nu se vor indoi sau rupe, si blocheaza orice comunicare wireless, ceea ce asigura o protectie inalta.

Citeste mai multe informatii despre caracteristicile portofelelor Secrid pe valigeria.ro.

Modele de portofele Secrid care ar impresiona orice femeie

Un portofel elegant din piele este o alegere de cadou ideala pentru o femeie stilata, cu gusturi bune. Alege modele pe care sa le poata accesoriza usor la tinutele de zi cu zi, dar nu uita de rolul practic al acestui obiect. Asigura-te ca banii si cardurile celor dragi sunt protejate. Investeste intr-un model de portofel care stopeaza furtul de date bancare.

Indiferent ca optezi pentru un miniportofel, un card holder ori un portofel Secrid, informeaza-te in privinta preferintelor cromatice ale persoanei careia ii vei oferi acest dar.

Miniportofelul Secrid Rose va impresiona orice reprezentanta a sexului frumos atat prin designul rafinat, in tendinte, dar si prin caracteristicile unice. Desi are dimensiunile 65x102x21mm, produsul este suprinzator de incapator.

Modelul este potrivit pentru orice outfit gratie nuantei delicate, asa ca nu va provoca dileme legate de asortare a culorilor. Dar cele mai importante atributii sunt ca protejeaza cardurile impotriva socurilor si ca blocheaza orice comunicare wireless multumita carcasei realizata din aluminiu si otel inoxidabil.

Alt cadou din aceeasi gama pe care il poti oferi unei femei fara sa stai cu teama ca nu ii va fi de folos este un portcard. si acesta functioneaza pe acelasi principiu ca celelalte produse semnate de brandul Secrid - protectia cardurilor. Poti alege un model violet, albastru, silver ori gold, in functie de preferinte.

Nu te neglija nici pe tine! Daca ai mai multe carduri bancare si vrei sa le tii pe toate protejate intr-un singur portofel elegant, atunci un model Secrid este aliatul tau de baza.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea