Social

#cadou paste #paste

Cauti un cadou perfect pentru Paste? Iata recomandarile noastre!

Alegerea cadoului perfect pentru cei dragi poate fi dificila in perioada sarbatorilor, cand nu stii daca sa optezi pentru un cadou tematic, poate chiar simbolic sau pentru un cadou util, mult dorit. In cazul in care ai ramas fara inspiratie, in continuare iti oferim cateva idei de cadouri ideale pentru Paste, care pot fi daruite oricui.

 

1. O carte

Chiar daca poate parea un cadou care la prima vedere nu ar putea sa impresioneze, lucrurile nu stau deloc asa. O carte este un cadou perfect pentru oricine, indiferent de varsta si de preferinte. Daca nu stii ce gen de carti ii plac in general persoanei careia vrei sa ii daruiesti cadoul, atunci alege una dintre cartile populare din acest moment, care se adreseaza unui public larg. Eventual poti alege o carte cu un subiect de actualitate sau o carte care a castigat o popularitate enorma in scurt timp. Daca stii ce fel de carti adora persoana respectiva, cu atat bine, deoarece vei putea sa ii daruiesti exact ceea ce isi doreste.

2. Un card cadou la magazinul preferat

Daca stii in general ce si-ai dori o persoana, spre exemplu o rochie sau un costum ori poate un accesoriu cum ar fi un ceas sau o pereche de ochelari, insa nu vrei sa dai gres si sa alegi un model necorespunzator sau o marime gresita, cel mai bine ar fi sa optezi pentru un card cadou la magazinul preferat al persoanei respective. Astfel, va putea sa isi cumpere ce isi doreste cel mai mult.

3. O lumanare parfumata

Pachetele speciale pentru Paste sunt la mare cautare, mai ales cele cu lumanari in tot felul de forme sau cu motive. Insa, din pacate nu pot fi folosite decat putin timp. Daca totusi vrei sa daruiesti ceva care sa aiba legatura cu Pastele, intr-un fel, alege o lumanare parfumata. Aceasta poate fi folosita oricand, pe tot parcursul anului si de asemenea o poti integra cu succes intr-un cos tematic pentru Paste.

4. Abonament la inot/SPA

Relaxarea a ajuns un lux pentru multe persoane si nu neaparat din cauza banilor, ci din cauza prioritatilor. Din cand in cand, este bine sa le amintim celor dragi sa ia o pauza si sa se relaxeze, sa aiba grija de sanatate si sa puna odihna pe primul loc. Astfel, iti recomandam sa alegi fie un abonament la inot, de cateva sedinte, fie unul la SPA, in functie de preferintele persoanei careia i-l vei darui.

5. O husa de telefon

Deoarece telefonul mobil este foarte prezent in viata fiecarei persoane, este important sa fie protejat in orice moment, cu o husa compatibila. Asadar, un cadou reusit poate fi reprezentat de o husa personalizata, din cele mai bune materiale. Iti recomandam sa optezi pentru huse personalizate iPhone de la Motifsio. Acestea sunt realizate din piele naturala si pot fi personalizate atat din punct de vedere al culorii, dar si al inscriptiilor.

In incheiere, am vrea sa stim daca iti plac ideile noastre si daca vei darui.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/J_ozkAK9sZ4

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea