Social

#inchiriere masini #servicii de tip rent a car # inchirieri auto termen lung #leasing operational #inchirieri masini bucuresti

Cauti servicii de inchiriere auto pe termen lung? Afla cum poti beneficia de cea mai buna oferta!

Inchirierea unei masini pentru o perioada mai scurta sau mai lunga este un proces care ar trebui sa aiba parte de mai multa atentie decat simpla amanare in ultimul moment al calatoriei de afaceri. Dupa cum stie orice calator experimentat, obtinerea unui serviciu de inchirieri auto termen lung in conditii optime, poate aduce economisiri semnificative.

Daca aveti nevoie sa inchiriati o masina in Bucuresti pentru o perioada de mai mult de 90 de zile, puteti utiliza un plan de inchirieri masini termen lung; cu siguranta veti obtine cea mai buna oferta posibila! Aceste servicii pot fi stabilite pentru mai multe luni in avans, EvoGO oferindu-va o lista detaliata a tuturor facilitatilor care intra intr-un anumit plan. Cu cat este mai lunga perioada, cu atat mai multe economii veti face pentru sumele cheltuite, fata de inchirierea unei masini pe termen mai scurt.

O companie specializata precum EvoGO isi inchiriaza vechiculele unei varietati de clienti si necesitatilor lor specifice, iar acest lucru face ca fiecare dintre ei sa primeasca deja masina cu toate cheltuielile achitate la zi, precum polita de asigurare. Prin serviciile de tip rent a car termen lung sau leasing operational nu veti duce grija pentru plata taxelor si impozitelor si nu veti pierde timp pentru mententata, reparatii, plata rovignetei sau a asigurarilor.

EvoGO ofera mai multe tipuri de inchiriere de masini care aduc clientilor un plan lunar si nu doar unul pentru cateva zile. Pe siteul firmei exista toate detaliile care permit o transparenta totala in ceea ce priveste termenii contractelor si serviciilor implicate in acest sens, de aceea nu trebuie sa va ingrijorati ca vor aparea costuri suplimentare despre care nu ati fost instiintati inca de la inceput.

Un avantaj al unor inchirieri auto termen lung este ca toate detaliile pentru fiecare dintre lunile pe care doriti sa le utilizati sunt stabilite si specificate inca de la inceput. Cu toate acestea, compania va trebui sa aiba masinile verificate si cu service-ul complet dupa un anumit de kilometri parcursi.

Contractele de rent a car termen lung nu numai ca va ofera economii suplimentare, ci va dau libertatea si flexibilitatea pe care o aveti cand detineti propria masina, dar fara a va costa cheltuielile de intretinere si taxe care sunt destul de insemnate pentru vehiculele proprii.

Daca deplasarile dvs. in interes de serviciu necesita drumuri frecvente si lungi, astfel de inchirieri masini termen lung sunt mai practice decat sa folositi masina dvs. timp de trei luni sau mai mult, fara a trebui sa va mai faceti griji cu privire la intretinerea masinii, cheltuieli pentru reparatii costisitoare si taxe legale ce se achita in mod constant.

Chiar daca va folositi masina personala in astfel de calatorii, este posibil sa pierdeti mai mult prin deprecierea acesteia decat daca ati incheia un contract de inchirieri masini termen lung cu EvoGO.

Un lucru de care trebuie sa va asigurati atunci cand selectati varianta dvs. de inchiriere de masini este faptul ca veti avea masina dorita la momentul oportun pentru folosire, deci rezervarea din timp este la fel de importanta, ca si preluarea si predarea in sine. Asa ca, inainte de a va face planurile de deplasari in scop de afaceri, verificati daca modelul de vehicul pe care il doriti este disponibil, astfel incat firma sa aiba toate formalitatile pregatite la data si locul predarii.

Pe scurt, cu EvoGO aveti intotdeauna un partener la indemana si usor de contactat atunci cand sunteti in cautare de inchirieri auto termen lung. Multe persoane prefera sa inchirieze masini in principal datorita beneficiilor financiare, iar daca aveti nevoie de o masina atunci ar trebui sa cunoasteti mai multe despre diferitele tipuri de contracte de leasing disponibile. Cei mai multi oameni au doar o intelegere sumara a leasingului de masini in sensul traditional.

Pe EvoGO poti cauta masina potrivita si o poti inchiria pe termen lung la preturi avantajoase, fara sa ai grija costurilor operationale. La sfarsitul contractului de leasing, returnati masina catre companie, iar acesta este cel mai popular tip de leasing si este cunoscut ca leasing operational. Cu un astfel de contract de leasing operational platiti pentru a beneficia de masina, iar la sfarsitul contractului firma va pastra dreptul de proprietate asupra acesteia. Spre deosebire, leasingul financiar functioneaza putin diferit fata de un leasing operational. La sfarsitul contractului de leasing financiar va asumati dreptul de proprietate si, prin urmare, depinde de dvs. sa platiti restul sumei echivalente pretului masinii.

Cu un contract de leasing traditional exista si problema intretinerii masinii, ceea ce inseamna ca platile lunare vor include toate costurile de functionare ale vehiculului, cum ar fi combustibilul, anvelopele si serviciile. Fiecare tip de leasing auto are propriul sau set de avantaje si dezavantaje si depinde de fiecare sa il aleaga pe cel care se potriveste cel mai bine nevoilor proprii.Serviciile de inchirieri auto termen lung devin rapid o optiune populara, in comparatie cu achizitionarea unui automobil complet nou. Unul dintre motivele principale este faptul ca firmele de leasing auto le achizitioneaza de obicei direct de la producatorii de vehicule, transferand astfel beneficiile clientilor lor aproape in totalitate. Iata cateva dintre dintre avantajele unui leasing operational de masini de la EvoGO, spre deosebire de cumpararea directa a unui vehicul nou.

Printre beneficiile majore ale leasingului de acest tip al unei masini in Romania se numara faptul ca nu exista cheltuieli majore in momentul transferului unei masini noi si, de obicei, tot ceea ce este necesar este sa va calculati ratele lunare care vor fi platite catre EvoGO in termenii prestabiliti. Aceste costuri initiale mai mici inseamna ca firmele clientilor isi pot mentine marjele de profit in timp ce vor avea beneficiile unui vehicul nou pe durata contractului de inchiriere. Aproape toate contractele de leasing auto sunt disponibile pe baza de plata fixa. Aceasta inseamna ca platile lunare de inchirieri masini termen lung raman intotdeauna constante si neschimbate. Printre altele, acest lucru permite persoanelor care inchiriaza autoturisme sa mentina un buget exact cel putin pe durata contractului de leasing operational.

Clientii care beneficiaza de serviciile rent a car termen lung pentru a conduce vehicule noi ajung sa isi conserve capitalul disponibil si sa isi protejeze sursele de finantare primare, inclusiv creditele si facilitatile de descoperit de cont. Toate platile efectuate de o firma in cadrul unui contract de leasing operational pentru masini in Romania sunt considerate cheltuieli de functionare. Cu un contract de inchirieri masini termen lung sau unul de leasing operational, clientii au optiunea de a mentine integral termenii contractului. Aceasta inseamna ca toate serviciile de rutina, inclusiv platile fiscale, rechemarile in fabrica, operatiunile de service, precum si inlocuirea anvelopelor si toate celelalte elemente care ar putea fi inlocuite pe durata contractului raman in responsabilitatea societatii de leasing. Acest lucru poate reduce dramatic timpul petrecut pentru aceste plati si cheltuielile legate de intretinerea vehiculelor.

Sigur v-ati dori sa conduceti diferite modele si clase de masini disponibile pe piata, dar iata ca acum aveti posibilitatea de a economisi suficienti bani pentru a detine de fapt, oricare dintre cele mai recente tipuri de autoturisme oferite de EvoGO. Achizitionarea unei masini mai ieftine este de asemenea o optiune pentru multi dintre cei care isi pun problema banilor, iar leasingul operational auto va ofera sansa de a va deplasa in oricare dintr modelele alese de dvs., fara a fi nevoie sa faceti noi imprumuturi sau va faceti griji ca va adanciti in datorii. In plus, fata de toate avantajele de mai sus in ceea ce priveste un contract de leasing operational auto, se adauga beneficiul neasteptat de a nu fi nevoiti sa depuneti formalitatile necesare cu privire la retragerea vehiculului din circulatie, in cazul in care va fi nevoie, deoarece tot riscul este preluat de catre compania de leasing. Ca si atunci cand vine vorba de multe alte lucruri in viata, cu atat planificati mai bine cerintele dumneavoastra de inchirieri auto termen lung, cu atat va puteti astepta sa obtineti maximum de beneficii in aceasta privinta.

La EvoGo, exista masini diferite disponibile pentru inchirieri, iar faptul ca stiti cu exactitate ce tip de vehicul aveti nevoie pentru deplasari va poate ajuta sa nu platiti un pret mai mare pentru un automobil care nu ar corespunde cerintelor dvs. Aceste inchirieri masini termen lung la EvoGO sunt acoperite de polite de asigurare si taxe de drum actualizate la zi, deci nu veti fi nevoiti sa le platiti inca o data. In plus, exista tot felul de accesorii pe care le puteti lua cu dvs. cand beneficiati de un serviciu de rent a car termen lung si care va vor face viata mai usoara in acest sens, inclusiv sisteme de navigatie cu GPS incorporat si scaune pentru copii. Punctele mentionate mai sus va vor ajuta sa economisiti bani, timp si energie la urmatorul dvs. contract de inchirieri auto termen lung. Planificati-va cerintele cu atentie si faceti rezervarile dvs. cat mai curand posibil pentru a putea conduce o masina de inchiriat in mod eficient, pentru mai multe luni.

 

                                                                                                                                                                                                                 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea