Social

#comanda #stoc #anvelope iarna #cauciuc iarna

Cauciucurile de iarna, din ce in ce mai greu de gasit

Apropierea iernii a dus la epuizarea rapida a stocurilor de anumite tipuri de anvelope de iarna, in timp ce pentru altele exista deja liste lungi de rezervari. Chiar daca soferii intampina dificultati la procurarea cauciucurilor de iarna, Politia Romana a trecut deja la aplicarea de amenzi in cazul celor neechipati in mod corespunzator.

Cauciucurile de iarna sunt din ce in ce mai greu de procurat. O parte dintre stocurile existente a fost deja epuizata, iar in cazul comenzilor livrarea se poate lasa asteptata chiar si cateva saptamani, scrie Romania TV.

"Da, intr-adevar, la cele de Jeep nu se prea gasesc pentru ca se face comanda prea mica", a declarat Dinu Vasile, administrator service.

Intre timp, politistii au trecut deja la aplicarea de amenzi in zonele din tara unde traficul se desfasoara in conditii de iarna. "Vorbim de amenda care poate merge pana la 1.400 lei, plus aplicarea celor 6 puncte de penalizare prevazute de lege si evident retinerea certificatului de inmatriculare. Doresc sa fac precizarea ca aceasta sanctiune se aplica daca soferul nu isi monteaza anvelope de iarna pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei", a afirmat Ioana Stancu, purtator de cuvant BRB.

Foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea