Social

Cătina şi pătlagina combat bolile de plămani

Riscul apariţiei cancerului poate fi redus prin îndepărtarea unor toxice. Printre acestea, se numără băuturile alcoolice concentrate. Cancerul de esofag a fost depistat la cei care preferă, în cantităţi mari whisky - într-un procent de 25 de ori mai mare, comparativ cu cei care nu consumă această băutură. Condimentele, precum ardeiul iute şi piperul, au declanşat, adesea, cancerul tubului digestiv. Carnea afumată, consumată frecvent, este un factor cancerigen pentru esofag, stomac, colon. Diferitele substanţe chimice, folosite la conservarea cărnii - nitraţii - afectează, în egală măsură, digestia şi ficatul. Tutunul este otrava principală, marele vinovat pentru necruţătorul cancer de plămani. Simptomele în cazul acestui tip de cancer includ persistenţa tusei timp de mai mult de trei săptămani, dar şi stare generală de sănătate alterată. În salivă apar firicele de sange. TBC-ul şi cancerul pulmonar fac mii de victime pe întregul mapamond . Fitoterapeuţii au constatat că reţetele naturiste au ameliorat starea generală a bolnavilor. Ceai din rădăcină de pătlagină şi cătină Avem nevoie de şase rădăcini - trei de pătlagină şi trei de cătină. După o spălare riguroasă, acestea se fierb în trei litri de apă, la foc potrivit, pană cand lichidul scade la un litru. După ce a fiert, acest decoct poate fi băut în loc de apă de-a lungul zilei. La nevoie, se prepară o cantitate dublă de decoct. S-a demonstrat că în toate cazurile afecţiunilor pulmonare şi digestive grave, boala nu a recidivat după un tratament de trei-patru luni. Fireşte, în acest interval, bolnavul nu se abate de la dieta prescrisă de medic, optand pentru un regim de viaţă cumpătat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea