Social

#locuri de munca #marea britanie #asigurari #restrictii #Catherine Barber

Marea Britanie da asigurari ca elimina restrictiile impuse romanilor si bulgarilor

Marea Britanie va elimina restrictiile pe piata muncii impuse romanilor si bulgarilor incepand cu data de 1 ianuarie 2014. Declaratia a fost facuta de ambasadorul interimar al misiunii diplomatice britanice de la Sofia, Catherine Barber.

Informatia a fost ulterior confirmata si de ministerul bulgar de Externe. Diplomatul a facut declaratiile in cadrul unei emisiuni televizate, intr-o intrevedere cu un oficial din cadrul MAE bulgar.

Catherine Barber a dat asigurari ca cetatenii din Romania si Bulgaria nu vor fi discriminati pe piata muncii din Marea Britanie. Astfel, restrictiile impuse romanilor si bulgarilor in 2005 vor expira la sfarsitul lunii decembrie 2013.

Eliminarea acestor restrictii a starnit numeroase polemici in Marea Britanie, iar reprezentantii Partidului Conservator britanc au cerut premierului David Cameron sa mentina restrictiile si in 2014. Acestia sunt ingrijorati de valul de muncitori romani si bulgari care va ajunge in Marea Britanie din 2014.

Sursa foto: //blog.blitz-imobiliare.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea