Social

#ruj #fond de ten #mascara #produse de machiaj #machiaj femei

Cate produse de machiaj are o femeie in trusa de cosmetice

Orice femeie care se respecta are acasa cel putin o trusa cu produse de machiaj, cu ajutorul carora isi imbunatateste vizibil aspectul tenului. La prima vedere, ai putea crede ca cinci produse de machiaj sunt suficiente pentru ascunderea imperfectiunilor si accentuarea trasaturilor, insa, in realitate, in geanta unei femei isi pot face loc cu usurinta pana la 14 produse de machiaj, toate pentru uzul zilnic.

 

Conform unui sondaj realizat in Marea Britanie, de un site care vinde o gama diversificata de produse de machiaj, femeile nu pot renunta sub nicio forma la mascara. Dar sunt si alte produse must have de care nu se pot desparti. Este vorba despre tusul pentru conturarea ochilor, anticearcan, fardul de obraz, balsamul de buze, fondul de ten, rujul, pudra bronzanta, fardul pentru ochi si, nu in ultimul rand, fardul pentru iluminare.

La aceste zece produse de machiaj esentiale, se adauga inca patru, insa acestea difera in functie de nevoile femeilor. La sondaj au participat 2.100 de femei, iar cele mai multe dintre ele au recunoscut ca sumele pe care le platesc pentru a-si cumpara produse de machiaj nu sunt tocmai mici. Mai exact, o trusa cu cele zece produse esentiale ajunge sa valoreze in jur de 120 de euro.

Sursa foto: cheershopping.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea