Social

# jocurile olimpice de la rio #catalina ponor #gimnastica # gimnasta catalina ponor

Catalina Ponor, adevarul despre Jocurile Olimpice de la Rio

Catalina Ponor, singura gimnasta romana prezenta la Jocurile Olimpice de la Rio, s-a clasat pe locul 7 in finala de la barna. Gimnasta a primit nota 14,000, in urma evolutiei. Desi Catalina este tripla campioana olimpica (2004 – la sol, la barna si cu echipa), in timpul competitiei de la Rio nu a putut sa-si indeplineasca visul de a urca pe podium.

Vizibil afectata de evolutia modesta în finala de la barna, Catalina Ponor a declarat ca rezultatul se explica, in parte, prin faptul ca nu a putut ignora mesajele dure ale criticilor ei.

"A fost greu. Am incercat sa lupt, sa reprezint Romania cat am putut de bine. Din pacate, au fost multe emotii, multe mesaje negative, care m-au atins. Stiam ca este presiune mare pe mine, nu m-am gandit la medalie, doar sa-mi fac exercitiul. Din pacate, nu am reusit o performanta. Important este ca sunt sanatoasa. Nu mi-am pus deloc problema retragerii, vreau sa ma duc la Europenele de la Cluj, mai am de luptat!

Am dat unda verde acelor mesaje negative si ganduri negative indreptate catre mine de acele persoane care nu si-au dorit ca eu sa fiu aici. Campioana olimpica sunt, si nu o data, de trei ori. Nu am absolut nimic de pierdut. Mi-am jucat sansa pana la capat. Dar n-a fost sa fie.

Am imbratisat-o indelung pe olandeza Wevers, castigatoarea, pentru ca mi-a spus ca eu am fost exemplul ei in 2004. Si tocmai de aceasta a ajuns aici, pentru ca si-a dorit sa ajunga ca mine. Iar eu nu sunt o persoana care sa tina ura, sa doresc raul cuiva. De aceea mi-am dorit sa-si faca exercitiul cum trebuie. Ea a avut un respect foarte mare pentru mine, iar eu o felicit ca a reusit sa ma ajunga si sa devina campioana olimpica la barna", a declarat Ponor pentru TVR 1.

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea