Social

#olaroiu #al hilal #radoi #necula #arabia saudita

Catalin Necula este inlocuitorul lui Olaroiu

Catalin Necula , noul antrenor al lui Al Hilal , titreaza Prosport. Conform site-ului oficial al clubului Al Hilal, se pare ca fostul secund al Olaroiu a preluat echipa dupa demiterea antrenorului roman.

Reprezentantii clubului saudit au anuntat ca echipa si-a facut pregatirile pentru urmatorul meci sub indrumarea lui Catalin Necula, care a fost pana acum "secundul" lui Cosmin Olaroiu . La ultimele antrenamente, Necula s-a ocupat de partea tehnica, intreaga echipa fiind prezenta pe teren, inclusiv romanul Mirel Radoi , care la inceputul saptamanii isi anuntase solidaritatea cu Olaroiu.

Cosmin Olaroiu a fost personajul principal intr-un incident desfasurat in ultimele zile in Arabia Saudita. El a fost demis, apoi renumit si din nou demis din functia de antrenor al echipei Al Hilal, dupa ce la finalul unui meci desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute a aruncat tricoul din partea printului saudit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea