Social

Catalin Botezatu, urmarit de ghinion

Nenorocirile se tin scai de Catalin Botezatu. Dupa infarctul suferit la sfarsitul anului trecut si depresia cauzata de singuratate , cunoscutul designer a fost de curand si victima unui accident auto .

Aflat in Tunisia, unde a fost invitat sa-si etaleze colectiile intr-o serie de prezentari, creatorul de moda Catalin Botezatu a suferit un accident de circulatie . Incidentul s-a petrecut undeva la marginea orasului Tunis. Soferul care conducea automobilul in care se afla Catalin nu a observat ca vehiculul din fata sa a franat brusc si a intrat in plin in acesta.

FRACTURI SI CONTUZII

In urma impactului, Botezatu s-a lovit serios la cap si s-a ales cu o coasta fisurata. "Acum sunt in tara si in afara oricarui pericol. Ma bucur ca nu a fost mai rau. Cand s-a intamplat accidentul tocmai ma indreptam spre locul in care aveam una dintre prezentari si mi-ar fi parut rau sa o pierd intr-un mod atat de stupid", ne-a declarat Catalin.

NENOROCIRI IN LANT

De ceva vreme, viata designerului nu este deloc roz. In luna noiembrie a anului trecut, el a fost dus de urgenta la spital. Catalin suferise un infarct care i-a pus in pericol viata. Apoi multi spuneau ca Botezatu nu mai este acelasi. "Am momente in care sufar ca oricine altcineva. Poate ca nu este foarte bine ca recunosc asta. Dar am curajul sa o fac", ne-a declarat Catalin, cuprins de depresie. Se pare ca motivul supararii designerului era nimeni alta decat Elena Baguci , un fotomodel ajuns foarte cunoscut in strainatate.

LA UN PAS DE SINUCIDERE

"Nu sunt indragostit, dar sufar din dragoste", ne-a marturisit Catalin. "Sunt omul care are totul, dar care nu are nimic. Iubesc de mai multi ani, dar suntem foarte ocupati si distanta dintre noi imi face zilele nefericite. Din punct de vedere profesional, am ajuns la apogeul carierei, dar personal sunt mult prea singur", declara suparat designerul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea