Social

#masini #circulatie #bucuresti #trafic

Cat timp din viata isi pierd bucurestenii in trafic

Aglomeratia de pe strazile Bucurestiului a devenit deja o certitudine pentru locuitorii Capitalei. Obisnuinta nu a crescut insa si toleranta soferilor bucuresteni fata de  orele pierdute zilnic in trafic . Intr-un an de zile, un locuitor al Capitalei sta mai mult de doua saptamani blocat in trafic, adica doua treimi din concediul de odihna .

Nervi, claxoane, injuraturi si foarte mult timp petrecut in trafic. Asa incepe si se termina o zi obisnuita a unei persoane care se deplaseaza cu masina prin Capitala europeana Bucuresti, la orele de varf.

"Tot Bucurestiul este aglomerat. Toate drumurile care pleaca din cartiere catre centru sunt, nu aglomerate, sunt super aglomerate. (...) Un traseu care se face in 20 de minute, sunt zile in care noi il facem intr-o ora, chiar o ora si zece minute", a spus pentru REALITATEA.NET, presedintele Camerei taximetristilor din Bucuresti, Sandu Stefanescu.  Practic, timpul de deplasare dintr-un punct in altul se tripleaza, la orele de varf.
 
 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea