Social

#divort #vladimir putin #avere #castele #ansamblu rezidential #cabane de schi

Cat il costa pe Putin divortul de Ludmila

Cea mai mare curiozitate a presei din Rusia o reprezinta suma pe care Ludmila, sotia presedintelui Vladimir Putin, o va primi dupa divort. Averea presedintelui Putin a fost mereu o enigma, insa exista speculatii ca aceasta s-ar ridica la suma de 70 de miliarde de dolari.

Dupa divort insa, se pare ca Vladimir Putin va ramane cu doar 35 de miliarde de dolari, deoarece, potrivit legislatiei din Rusia, sotia primeste la partaj jumatate din bunurile pe care le-a acumulat pe parcursul casniciei.

Potrivit declaratiilor de avere, Ludmila Putin are in conturi aproape 300.000 de dolari, insa, dupa inchierea divortului, aceasta va fi mai bogata cu 35 de miliarde de dolari.

Printre bunurile pe care le are Putin se numara si peste 20 de vile, cabane de schi si castele medievale cumparate peste tot in lume.

De asemenea, specialistii financiari spun ca Putin ar detine chiar si un ansamblu rezidential de lux, a carui valoare se ridica la un miliard de dolari si pe care acesta il controleaza cu ajutorul unui fond de investitii anonim.

Sursa foto: ziuaveche.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea