Social

#concurs #cadouri #cadou #cadouri craciun #acasa.ro #3e.ro

Castiga cadoul perfect de Craciun!

Iti doresti sa pui < < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/a" title="a">a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/ o " title="o">o multime / ro /de" title="de">de " title="de">de cadouri brad anul acesta? Participa la concurs castiga cadoul perfect de Craciun!
+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- Inscrie-te la concurs si ai ocazia sa castigi un voucher care iti vei produsele electronice preferate pe care le vei putea pune sub bradul de Craciun.
 

Cum sa participi la concurs

Intra pe pagina de concurs si urmeaza pasii acestuia. Construieste puzzle-ul online. Scrie apoi o mica povestire referitoare la o seara de Craciun ideala. Spune ce cadouri iti doresti de la site-urile descoperite in puzzle si de ce. Tot ce mai ai de facut este sa dai Like paginii de Facebook.

Castigatorul concursului va persoana care va construi puzzle-ul online, va crea cea mai interesanta povestioara referitoare la seara ideala de Craciun, va scrie cui ar oferi fiecare cadou de sub brad si va da like paginii de Facebook mentionate. Castigatorul va fi desemnat in data de 10 ianuarie 2012 de catre echipa site-ului .acasa.ro. Concursul desfasoara in perioada 24 noiembrie 2011 - 09 ianuarie 2012.

Citeste regulamentul concursului, respecta pasii si ofera- sansa de a castiga un voucher care iti va umple cu daruri pentru tine si cei dragi.
 

Premiul concursului

Premiul concursului este oferit de catre euro . Castigatorul isi va alege produse in valoare de 1500 de euro de la adresa:

www.3e.ro/voucher

Produsele pot fi achizitionate cu acest voucher in limita stocului disponibil. Iti poti alege produsele preferate, de la aparate foto la notebook-uri si laptopuri.

Partenerul principal al concursului este www.3e.ro.

Parteneri secundari: -+.-+=+-.+- , www.3e.ro, www.parfumexpress.ro, www.perdele-online.ro, www.dmail.ro, www.fashionhouse.ro, www.body-art.ro, www.admiralmarkets.ro, www.women-world.ro.
 

Sursa foto: //email-junk.com.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea