Social

#job #venit #tobogan #parcuri acvatice

Castiga 24.000 de euro doar pentru ca se da pe tobogan

Un tanar de 22 de ani din Cheddar, comitatul Somerset, a castigat concursul pentru una dintre cele mai ravnite slujbe din lume, care ii va aduce un venit de 24.000 de euro.

Seb Smith va testa, pe perioada verii, toboganele de apa din cele mai faimoase parcuri acvatice din lume si va vizita cele mai exotice statiuni de pe glob. Pentru aceasta slujba, initiata de compania First Choice, tanarul a concurat cu alte 1.999 de persoane.

"Sunt cu adevarat in al noualea cer de fericire. Aceasta vara va fi un vis implinit. Abia astept sa-mi incep slujba", a declarat Seb Smith, care este student la Facultatea la Design Tehnic, de la Universitatea din Leeds.

Tanarul va incepe munca in luna mai si va trebui sa testeze tobogane pentru o perioada de noua luni. In ceea ce priveste criteriile care au fost luate in considerare pentru selectia candidatilor, firma First Choice nu a dorit sa ofere niciun detaliu.

Sursa foto: huffingtonpost.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea