Social

# castelul bran centru vaccinare #castelul bran

Castelul Bran devine centru de vaccinare anti-Covid

Castelul Bran va deveni, de vineri, 7 mai, centru de vaccinare. Centrul va funcționa pe o perioadă limitată de o lună și numai în zilele de weekend.Toți turiștii care doresc să se imunizeze în timp ce călătoresc pot fi vaccinați cu serul de la Pfizer, fara programare.


Spațiul special amenajat pentru vaccinare beneficiază de un flux cu o singură direcție, iar structura lui cuprinde camera de așteptare, camera de recepție/înregistrate, camera de vaccinare, camera de observație post vaccinare și camera personalului medical. Totodată, acest spațiu va fi dezinfectat periodic cu ajutorul unor lămpi cu ultraviolete și nebulizator.

În situația în care numărul persoanelor vaccinate va fi unul mare, perioada se va prelungi pentru inca trei luni. În cadrul procesului de vaccinare va participa o echipă medicală mobilă, în zilele de vineri între orele 14:00 – 20:00, sâmbătă între orele 10:00 – 20:00 și duminică între orele 10:00 – 18:00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea