Social

#restaurante #catering #caserola.ro #livrare domiciliu

Caserola.ro ofera servicii premium de livrare la domiciliu pentru piata din Bucuresti

Cei de la caserola.ro au pariat pe segmentul premium al clientilor care comanda mancarea la domiciliu sau la serviciu, oferind ca servicii standard plata cu cardul la livrare, ambalarea mancarii in caserole compostabile, timp de livrare sub o ora, si selectionand atent restaurantele partenere pentru a putea garanta calitatea mancarii.

Caserola.ro este un business lansat de curand pe piata de livrare la domiciliu din Bucuresti, care doreste sa se diferentieze prin calitatea mancarii, a serviciilor oferite, si prin rapiditatea livrarii. Caserola livreaza la birou sau la domiciliu mancare de la restaurante de top din Bucuresti, si prin axarea pe segmentul “premium” a reusit in mai putin de 6 luni de la lansare sa atinga peste 1,000 de clienti si sa devina alegerea numarul unu a angajatilor din cateva multinationale de top.

Afacerea a pornit din dorinta de a aduce un plus de calitate in randul serviciilor de livrare, atat din perspectiva mancarii, cat si din perspectiva intregii experiente - de la usurinta procesului de comanda, la rapiditatea livrarii (90% din comenzi ajung la client in mai putin de o ora), si pana la modul in care interactioneaza livratorii cu clientul, sau la felul in care este ambalata mancarea.

“Majoritatea clientilor nostri sunt fie antreprenori, fie angajati in pozitii de management in companii internationale, iar cel mai de pret lucru pentru ei este timpul. De aceea, prefera de multe ori sa comande mancarea decat sa “coboare” la restaurantul din apropiere, mai ales daca au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de bucatarii si pot avea incredere ca pranzul le este livrat rapid” - declara Bianca Rusu, manager caserola.ro.

Pentru a se diferentia de concurenta, caserola.ro foloseste la fiecare livrare doar caserole biodegradabile, din fibra vegetala, care pe langa faptul ca sunt mai sanatoase decat clasicele caserole din polistiren sau aluminiu sunt si mai prietenoase cu mediul. Totodata, ofera posibilitatea platii cu cardul la livrare - peste 60% dintre clientii caserola.ro alegand aceasta modalitate de plata.


Despre caserola

Site-ul caserola.ro este proprietate a firmei Eat & Joy SRL cu sediul in Bucuresti, si a fost lansat la finalul anului 2012. Pana in luna iunie a acestui an, caserola.ro a ajuns la 6 angajati si la o baza de peste 1.000 de clienti, din care mai mult de 50% sunt clienti fideli, care comanda cel putin o data pe luna.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea