Social

Casele de lemn sint la mare cautare

La mare cautare in cadrul tirgului de constructii 2005 sint casele din lemn . De la deschiderea expozitiei s-au incheiat cite doua contracte pe ora.
O solutie pentru cei care vor sa-si construiasca o casa si care au venituri mai mici sint casele din lemn. Recomandam casele din lemn pentru ca sint mai economice si ecologice, oferind locuitorului un spatiu prietenos, ne-a spus directorul uneia dintre companiile care produc astfel de locuinte. Si timpul de constructie al unei astfel de case este foarte scurt. Constructia celei mai complexe case dureaza maximum o luna de zile, a precizat constructorul. In plus, el a adaugat ca aceste case nu creeaza nici un fel de radiatii , precum cele din beton , sau din alte materiale. Pretul unei astfel de case variaza intre 100 si 180 de euro pe metrul construit de lemn. Astfel, un model cum este cel expus la Romexpo il va face pe proprietar sa scoata din buzunar in jur de 10.000 de euro, plus TVA.

Ce primeste clientul de acesti bani? Primeste o casa pe un singur nivel, cu o terasa, un living-room, doua dormitoare si un spatiu mai mic, unde se poate amenaja bucataria, precum si unul pentru baie. In pretul platit de client nu intra invelirea acoperisului, canalizarea si fundatia. Depinde de norocul si de pozitia terenului fiecarui client.

De exemplu, un loc poate necesita o fundatie care sa coste cit toata casa, a mai declarat directorul firmei constructoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea