Social

Casa lui Mutu, perchezitionata de Garda financiara italiana

Garda financiara italiana a perchezitionat casa fotbalistului roman Adrian Mutu, in cadrul unei anchete privind mai multe meciuri trucate in campionatul Italiei, anunta cotidianul Liberta.

In acelasi timp, au mai fost perchezitionate casele jucatorilor Fabio Cannavaro si Zlatan Ibrahimovici , colegi cu Mutu la Juventus, precum si cea a fostului director general al clubului, Luciano Moggi .

Perchezitiile au vizat apoi si sediul clubului din Torino. Luciano Moggi a fost pus sub acuzare in cadrul anchetei privind presupusa manipulare ilegala a unor sume de bani, pentru asociere in vederea savarsirii de frauda sportiva, precum si pentru concurenta neloiala pe piata transferurilor.
Zilele trecute, in presa italiana, au fost publicate o serie de transcrieri ale convorbirilor telefonice ale lui Moggi.

Conform acestora, fostul director al lui Juventus avea legaturi cu persoane din Comitetul Olimpic National, carora le cerea servicii precum iertarea unor jucatori de suspendare pentru consum de substante dopante. Moggi este cercetat si in cazul unor falsuri in acte, mai ales in cazul transferurilor de jucatori.

Printre transferurile suspecte se numara si cele ale lui Mutu sau Ibrahimovici. De asemenea, jucatorii lui Juventus nu sunt singurii vizati de oamenii legii. Procurorii italieni au o lista cu 21 de jucatori care in ultimul an au pariat pe propriile meciuri, atat pe rezultatul final, cat si pe numarul de cornere sau primul gol.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea