Social

Cartile audio si-au spus cuvantul la Bookfest 2008

Incasarile Editurii Humanitas Multimedia au fost cu 65% mai mari fata de Bookfest 2007 in conditiile in care, de aceasta data, discountul oferit cumparatorilor a fost mai mare.

Cele mai cautate carti audio au fost setul de 10 CD-uri O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri de Neagu Djuvara , audiobook pe care admiratorii autorului au putut primi autografe de la indragitul istoric Neagu Djuvara si primul volum din seria Inapoi la argument, un dialog intre Horia-Roman Patapievici si Andrei Plesu pe tema "Avem o viata. Ce facem cu ea?", audiobook lansat in prezenta domnului Horia-Roman Patapievici si a reprezentantilor Humanitas Multimedia si TVR Cultural.

Printre cele mai bine vandute audiobookuri se numara si Vorbe memorabile de Petre Tutea, in lectura lui Valentin Uritescu, Moartea lui Ivan Ilici de Lev Tolstoi, in lectura lui Victor Rebengiuc, Discursul Marelui Inchizitor de F.M. Dostoievski, in lectura lui Gabriel Liiceanu si Jurnalul unei fete greu de multumit de Jeni Acterian , in lectura Irinei Petrescu, Craii de Curtea-Veche de Mateiu Caragiale, in lectura lui Andrei Plesu, Declaratie de iubire de Gabriel Liiceanu, in lectura autorului, 3 poeme filozofice pentru S. de Constantin Noica , in lectura autorului, 11 elegii de Nichita Stanescu, in lectura Oanei Pellea, Comedii la portile Orientului de Andrei Plesu, in lectura autorului, Obsesia biografiei de Denisa Comanescu, in lectura autoarei.

Un produs inedit lansat la Bookfest si foarte bine receptat de public a fost si audiobookul
Time Management , in lectura autorului Octavian Pantis, trainer TMI Romania.

Anul acesta, Editura Humanitas Multimedia a fost prezenta la Bookfest cu 90 de titluri din colectiile "Audio Fiction", "Eseistica", "Memorialistica", "Asculta si invata", "Self-Help", "Poezie", "Cultura pop".

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea