Social

#cumparaturi #magazin online #carrefour #card bancar # Carrefour magazin online

Carrefour a lansat primul sau magazin online

Compania Carrefour a lansat oficial ieri primul sau magazin online, la trei luni de la debutul proiectului-pilot, iar pana la sfarsitul anului doreste sa dezvolte si o varianta pentru smartphone.

Serviciul online al companiei Carrefour este dipsonibil pentru Bucuresti si toate localitatile limitrofe, cu livrare la domiciliu. Prin intermediul online, compania pune la dispozitia clientilor nu mai putin de 10.000 de produse. Comanda minima pentru livrarea la domiciliu este de 150 de lei, iar taxa de curierat este de 15 lei, indiferent de adresa de livrare. Plata produselor se va face doar prin intermediul cardului bancar.

"In topul celor mai vandute produse sunt apa, fructele, bananele in special, legumele si detergentii. In topul livrarilor, Sectorul 1 este primul, urmat de Sectoarele 3, 4, 5, iar dintre localitati - Otopeni, Voluntari, Tunari, Popesti-Leordeni. 45% dintre clienti au cumparat  de cel putin doua ori", a declarat Radu Butufei, director E-Commerce al Carrefour Romania.

Sursa foto: sixteen-nine.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea