Social

#extindere metrou #carosabil surpat #eroilor #lucrari metrou

Carosabil surpat in centrul Capitalei, de aproape doua saptamani! Ce se intampla azi

In data de 12 decembrie carosabilul din zona Eroilor, din Capitala s-a surpat in cauza lucrarilor facute pentru extinderea magistralei de metrou. Din data de 13 decembrie autoritatile anuntand ca circulatia in zona este restrictionata. Cu toate aceste, reprezentantii comitetului pentru situafii de urgenfa se intruneste astazi, 23 decembrie, pentru a discuta situafia generata de surparea strazii.

 

Potrivit primarului interimar al Capitalei, Razvan Sava, in prezent, nu exista niciun termen ferm cu privire la rezolvarea situafiei. Acesta a declarat ca intalnirea a fost convocata pentru a afla in mod oficial care este stadiul reparafiilor, relateaza mediafax.ro.

Razvan Sava a mai adaugat ca pentru refacerea infrastructurii, inclusiv a celei subterane, in zona Eroilor, unde s-a surpat terenul din cauza lucrarilor la metrou, costurile vor fi decontate de constructor, asocierea Astaldi (Italia) - FCC Construccion (Spania) - Delta ACM (Romania) - AB Construct (Romania).

 

UPDATE: In urma sedintei, constructorul a anuntat Primaria Capitalei ca lucrarile de consolidare vor dura pana pe 22 martie. In replica, municipalitatea ameninta cu amenzi, daca situatia nu va fi remediata pana la mijlocul lunii viitoare. Razvan Sava spune ca a impus data de 15 ianuarie, iar in cazul intarzierii se vor aplica penalitati pentru fiecare zi de intarziere.

Cele 14 persoane care au fost evacuate, nu isi vor petrece Sarbatorile acasa.

 

Sursa foto: mondonews.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea