Social

Carnea rosie poate creste riscul de cancer

Consumarea unor cantitati mari de carne rosie si produse din carne procesata poate creste cu 25 la suta riscul aparitiei cancerului. Aceasta e concluzia unui amplu studiu realizat de cercetatori americani. Conform specialistilor de la Institutul National de Cancer din SUA, cel putin 10 la suta din cazurile de cancer de colon si plamani ar putea fi evitate daca oamenii ar reduce consumul de carne de vita , miel, porc, sunca si carnati . Carnea rosie, mai spun medicii, creste si riscul aparitiei cancerului de ficat si esofag. Studiul a fost elaborat pe baza monitorizarii a 500.000 de persoane. Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sanatate Acasa.ro ca sa afli cum iti mentii sanatatea si frumusetea.
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.