Social

Carnea rosie poate creste riscul de cancer

Consumarea unor cantitati mari de carne rosie si produse din carne procesata poate creste cu 25 la suta riscul aparitiei cancerului. Aceasta e concluzia unui amplu studiu realizat de cercetatori americani. Conform specialistilor de la Institutul National de Cancer din SUA, cel putin 10 la suta din cazurile de cancer de colon si plamani ar putea fi evitate daca oamenii ar reduce consumul de carne de vita , miel, porc, sunca si carnati . Carnea rosie, mai spun medicii, creste si riscul aparitiei cancerului de ficat si esofag. Studiul a fost elaborat pe baza monitorizarii a 500.000 de persoane. Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sanatate Acasa.ro ca sa afli cum iti mentii sanatatea si frumusetea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea