Social

#sange #vedere #toxine #zinc #terapie #carne de porc #untura de porc

Carnea de porc poate avea proprietati terapeutice!

Carnea de porc, unul dintre alimentele responsabile pentru cresterea colesterolului si a riscului aparitiilor afectiunilor cardiovasculare, poate avea si proprietati terapeutice, potrivit medicinei traditionale chineze, noteaza ziarulring.ro.

Adrian Florea, specialist in medicina traditionala chineza, a mentionat cateva dintre ele: mentinerea functionarii normale a rinichilor, stomacului si splinei, tratarea ridurilor, calmarea durerilor abdominale.

De asemenea, consumarea preparatelor pe baza de ficat de porc imbunatateste vederea si tonifiaza sangele. "Crizele de lumbago sunt calmate, iar edemele sunt reduse daca alegeti sa consumati rinichi de porc. De asemenea, daca mancati untura de porc, organismul va fi hidratat, iar toxinele - eliminate", a mai declarat specialistul.

Adrian Florea a atras atentia ca persoanele care exclud carnea de porc din alimentatie pot avea deficiente de zinc in organism.

Sursa foto: realitatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea