Social

#carne de vita # carne de cal #scandal carne de cal #conserve carne de cal

Carnea de cal, din nou in magazine

Scandalul carnii de cal, izbucnit anul trecut pe plan international, revine din nou in prim-plan. Autoritatea sanitar-veterinara olandeza a anuntat ca a interzis catre comercializare 690 de tone de carne de cal, etichetata ca fiind carne de vita.

Carnea provenea de la un abator din orasul olandez Dodewaard si va fi oprita de la comercializare pana in momentul in care se va afla cu exactitate continutul acesteia.

"ADN de cal a fost depistat in patru loturi de carne etichetata drept vita", a comunicat autoritatea sanitar-veterinara olandeza (NVWA). Abatorul apartine companiei olandeze Van Hattem Vlees.

Scandalul carnii de cal a izbucnit anul trecut, cand in mai multe tari au fost descoperite produse din carne de cal etichetate ca fiind carne de vita. Printre tarile producatoare ale acestor produse s-a aflat si Romania, care ar fi vandut conserve cu carne de cal in Marea Britanie.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea