Social

#caine #carne de caine #vanzare carne caine #unuinea europeana

Carne de caine comercializata in UE

Un nou scandal a izbucnit in industria alimentara din UE, dupa ce europarlamentarul italian Cristiana Muscardini a publicat un raport in care dezvaluie ca pe piata occidentala a fost introdusa carne de caine din Asia sub diverse forme.

In raport se precizeaza ca transporturile de carne de caine au fost clandestine si ca aceasta a fost inclusa in produse semipreparate precum chiftelele de porc.

Europarlamentarul Cristiana Muscardini a mentionat ca in curand va prezenta in Parlamentul European raportul sau privind traficarea carnii de caine in Europa, care este comercializata si etichetata ca fiind carne de porc.

Europarlamentarul sustine ca aceasta practica ia o amploare din ce in ce mai mare, deoarece comerciantii vor sa faca economie si sa ridice preturile produselor.

Politicianul a precizat, de asemenea, ca doreste sa ceara niste controale aspre ale tuturor produselor alimentare care provin din Asia.

Sursa foto: realitatea.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea